Groepen bij Moulin Loverix

Bij Moulin Loverix zijn grote en kleine groepen van harte welkom of u nu lekker met zijn allen bent aan het wandelen, fietsen, een uitstapje heeft of gezellig samen wilt zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden waardoor op ieder moment van de dag een gepast ontvangst kan worden geregeld.

Voor groepen vanaf 15 personen zijn er speciale menu’s te krijgen die u samen met ons kunt fine-tunen, waardoor het volledig op uw wensen aansluit. Bij grote groepen zijn er een aantal voorwaarden waaraan voldaan moeten worden, deze zijn te vinden in het menu onder aan de pagina.

Belangrijk om te weten is dat wij de reservering graag geruime tijd van tevoren ontvangen (liefst uiterlijk twee weken vooraf) zodat wij hier rekening mee kunnen houden, en u niet teleurgesteld wordt doordat er helaas geen plaats is.

Wij kunnen u op het terras of in de molen ontvangen, waarbij het maximum aantal 55 personen is. In de molen beschikken wij over verschillende verdiepingen, waar u als groep gebruik van kunt maken. Zo biedt de tweede verdieping tot 35 zitplaatsen. Verder kan deze verdieping worden gebruikt voor vergaderingen of kinderfeestjes. Voor, tijdens en na de vergadering kunt u gebruik maken van de service van het restaurant.

Kinderfeestjes kunnen worden georganiseerd in de vorm van Hollandse spelen of speurtochten waarbij de kinderen feestelijk worden ontvangen in het restaurant en na afloop kunnen genieten van lekkere pannenkoeken.

Reserveringen kunnen via de website of per mail. Kijk op de startpagina voor de contactgegevens.